Tikai labākie Latvijas sezonālie produkti, pēc Austrumu Vidusjūras reģiona autentiskajām receptēm no šefpavāra - Dmitrija Slatina
Rezervēt galdiņuRestorāna iespaidīgā vinotēka ar kolekcijas vīniem: mūsdienīgās tehnoloģijas ļauj uzturēt nepieciešamo temperatūrukatrā atsevišķā plauktā. Rīgā netrūkst gardēžu, kuri pratīs novērtēt gan šo greznību, gan plašo vīnu karti.
REZERVĒT GALDIŅUSvaigi produkti
Mēs izmantojam tikai svaigākos produktus, ko var atrast Rīgas centrāltirgū un pie vietējiem zemniekiem no vietējām mājsaimniecībām. Katru rītu mēs meklējam labāko, ko sezona varētu dot... Mūsu ēdienkarte vienmēr ir sezonāla, bet var atrast dažus visvairāk pārdotos ēdienu visa gada garumā.
Sezonalitāte
Piedāvājam ēdienus no tiem produktiem, kas konkrētajā sezonā ir īpaši labi. Mēs izvēlamies labākos piegādātāju piedāvājumus un gatavojam labi zināmus ēdienus no visa Austrumu Vidusjūras reģiona, izmantojot vietējos produktus.
Īpaša gatavošanas metode
Veselīga pārtika ir atkarīga ne tikai no produktu kvalitātes, bet arī no gatavošanas metodes. Mūsu gatavošanas telpā izmantojam vismodernākās tehnoloģijas; ogļu krāsns, sous-vide, šoka kamera utt., bet neaizmirstot tradīcijas. Tas ļauj iegūt maksimālu labumu no produktiem un nodrošina īpašu garšu.
Ēdienu un dzērienu saderība
Mēs vienmēr cenšamies, lai mūsu dzērienu izvēle būtu plaša un aktuāla dzērienu tirgū, un ir pagājis 10 gadi, kopš esam sākuši darbu. Jūs varat atrast mūsu darinājumus, izmantojot modernas tehnikas, kas galvenokārt ir veidoti kopā ar mūsu šefpavāriem. Ja neesat kokteiļu gārstavoklī - pārliecinieties, ka esat iepazinājāties ar mūsu vīnu karti ar Itālijas un Gruzijas dārgumu izlasi.